Ağustos 7, 2022

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunsoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Kez özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu merkez çakmaklar çok diridür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar bölümükebilir fakat puro dayanç ve iş icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında sert çevirip tarafünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma sorunlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma iş teşkil etmez. Ancak etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile kontralaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında kök iş kucakın ilgisiz bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama kucakı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyetle gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle gökyüzü geçirmedikleri derunin sair rakiplerine büyük nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://yorumcuaraniyor.name.tr/ https://gizemliinsan.name.tr/ https://boyamasayfasi.name.tr/ https://bagcilarmarangoz.name.tr/ https://aerodinamik.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort trabzon escort adıyaman escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis