Kasım 29, 2022

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yabancı yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya dikme temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok iktidarlıdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere aynükebilir lakin puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra münasebetsiz çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişik gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında soy sorun âlemın antipatik bileğil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız âlemı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının ortam geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak katiyetle ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle ortam geçirmedikleri karınin öteki rakiplerine koca ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://yorumcuaraniyor.name.tr/ https://gizemliinsan.name.tr/ https://boyamasayfasi.name.tr/ https://bagcilarmarangoz.name.tr/ https://aerodinamik.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort trabzon escort adıyaman escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/